Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ιστορία App !

H εφαρμογή έφτασε για να γίνει η μελέτη της Ιστορίας παιχνίδι!!

 Από: Marios Oikonomou

Η Ιστορία App είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που απευθύνεται σε εξεταζόμενους του μαθήματος της Ιστορίας Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου των Ανθρωπιστικών Σπουδών (Α.Σ.).

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ερωτήσεις Σωστού-Λάθους και Πολλαπλής Επιλογής βασισμένες στην προς εξέταση ύλη. Είναι εύχρηστη και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαθητή που θέλει να επαληθεύσει τις γνώσεις του εύκολα και διασκεδαστικά. Παράλληλα, λειτουργεί ως αρωγός στο έργο κάθε καθηγητή που επιθυμεί ο μαθητής του να εξασκείται με ουσιώδη και ευχάριστο τρόπο.

Ο εξεταζόμενος επιλέγει τα κεφάλαια που θέλει να ασκηθεί, χρονομετρώντας την προσπάθειά του. Στο τέλος κάθε δοκιμασίας, περιλαμβάνονται οι ορθές απαντήσεις και οι σελίδες του βιβλίου στις οποίες θα μπορούσε να ανατρέξει ο μαθητής.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή εκπονήθηκε από μια ομάδα συντελεστών που αντιπροσωπεύουν μια γενιά, που παρά τις δυσκολίες, έρχεται με νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Αξίζει, λοιπόν, να αναφερθούν τα ονόματα των συντελεστών και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις παιδαγωγικές τους πρωτοβουλίες.

Συντελεστές:

Μάριος Οικονόμου: Δάσκαλος- Φιλόλογος- ΜEd Ειδικός Παιδαγωγός

https://www.facebook.com/Μάριος-Οικονόμου-Φιλόλογος-Ειδικός-Παιδαγωγός-108762064050489/

https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-332578674059003

Νίκος Τσουκάλης- Χαϊκάλης: Φιλόλογος – Υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αττικής

Αιμίλιος Σεϊμένης: Προπτυχιακός Φοιτητής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Αντώνης Γραικίωτης: Προπτυχιακός Φοιτητής Τμήματος Μηχανικών Αυτοματισμού ΕΚΠΑ.

Το link για τη δωρεάν λήψη της εφαρμογής Ιστορία Αρρ από συσκευές android είναι το εξής:

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Miliantonis.IstoriaApp&fbclid=IwAR3NAujkAZz7RBqT9HBFFEREiNNp6GvyGQAcJVhwYRA3zBb9FKhfz8wW6BY

Πηγή: https://zari.gr/historyapp/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: